HUREN

HUREN

Price:
Voer de beveiligingscode in:
security code
VERSTUREN

Onze camper kunt u huren via onderstaande partners. Ook voor prijzen en beschikbaarheid kunt u onderstaande links bezoeken.

ZOELEN (GLD)

FAMILIE

DIESEL

4 BEDDEN

4 STOELEN

DE CAMPER

Merk: Sun Living
Aantal slaapplaatsen: 4
Type: Familie
Aantal zitplaatsen: 4

Brandstof: Diesel
Bouwjaar: 2021
Transmissie: Automaat
Benodigd rijbewijs: B

VOORZIENINGEN

Airco Woonruimte
Airco tijdens het rijden
Campingset (stoelen + tafel)
Douche
Fietsendrager
LPG gasfles
Keuken inventaris
Koelkast
Levelsysteem

Luifel
Toilet
TV met mediaspeler / dvd-speler
TV ontvanger
Verwarming
Warm water
Zonnepanelen
Brandstofcel

TARIEVEN

Eigen Risico & Borg: € 1.000
Aantal vrije km per week: 1.250 km

Boekingen langer dan 3 weken:
8% korting

Schoonmaakkosten: € 0,-
Kosten per extra km: € 0,20

Boekingen langer dan 4 weken:
10% korting

HUISREGELS

Roken toegestaan: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Buitenland toegestaan: Ja

Wintersport toegestaan: Nee
Festivals toegestaan: Nee
Minimum leeftijd: 27 jaar

  1. Bestuurders dienen minimaal 27 jaar oud te zijn en reeds 5 jaar of langer in het bezit te zijn van het voor deze camper vereiste rijbewijs.
  2. Voordat we de aanvraag accepteren zouden wij het leuk vinden om eerst even een korte telefonische kennismaking te hebben (met voorkeur voor beeldbellen).
  3. U krijgt de camper netjes en schoon aangeleverd, graag ook zo weer inleveren. Hieronder verstaan we van binnen schoon en de garage schoon , met een lege afvalwatertank, een lege toiletcassette en een volle dieseltank. Dienen we naderhand zelf te moeten schoonmaken dan brengen we dat in rekening: binnenkant € 95,-, vuilwaterafvoer € 45,-, toiletcassette €45,-, brandstoftank vullen € 50,- + kosten brandstof. Dit zal van de borg afgehaald worden.
  4. Krijgen we na het inleveren van de camper een bekeuring of een rekening voor tol binnen uit uw huurperiode? Dan zijn wij verplicht dit te melden in het politiesysteem en brengen we dat bedrag alsnog in rekening.
  5. De camper heeft een gps-systeem. Die dient voor een positiebepaling tijdens noodgevallen of als de verzekeraar navraag doet.
  6. Bent u op pad en gaat er iets stuk of heeft u schade? Geef het dan op dezelfde dag nog aan ons door. Dan hebben wij de tijd om reservemateriaal te bestellen of reparaties voor te bereiden. Wilt u onderweg iets laten repareren? Overleg dat dan vooraf met ons en wacht onze schriftelijke toestemming af, anders zijn de kosten voor uzelf.
  7. De camper ophalen kan vanaf 15:00 uur tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Samen zullen we de camper controleren en bespreken. Uw vervoermiddel kunt u op eigen risico bij ons in de straat parkeren.
  8. Camper inleveren tot uiterlijk 11.00 uur tenzij anders schriftelijk overeengekomen.
 
footer_logo

COPYRIGHT © 2022 FREELIVINGCAMPER.NL
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN – SUBTIELDESIGN.NL

camperzon